Klassieke Zweedse ontspanningsmassage

 

De minimale behandeltijd voor een klassieke Zweedse massage is 45 minuten. De klassieke Zweedse massage wordt ook wel een ontspanningsmassage genoemt. Dit is de bekenste massagevorm, met ontspanning en rustgevendheid als de belangrijkste eigenschappen.

 

Bij deze massage werk ik uitsluitend met mijn handen en gebruik ik olie. Verder maak ik gebruik van de verschillende massagetechnieken zoals effleurage en petrissage. Het gaat hierbij om verschillende wrijf en kneedtechnieken waarbij de bewegingen met de bloedstroom meelopen. 

 

Het eerste doel van de klassieke massage is de spanningen en verhardingen van het spierweefsel te verminderen. Daarnaast heeft het ook een positief effect op de bloedsdoorloop in de spieren, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en wordt de huid zacht en soepel. Naast deze gezondheidsvoordelen zorgt de klassieke Zweedse massage ervoor dat je een ultieme ontspanning ervaart. 

Doordat ik tijdens de massage rekening hou met meerdere zintuigen is deze klassieke massage niet alleen gezond maar ook een ideale massage om even uit de dagelijkse hectiek te ontsnappen. 

 

Klik hier voor de actuele tarieven van de ontspanningsmassage

Behandelingen bij Senses Almere

 

Bij Massagepraktijk Senses Almere draait alles om de ontspanning en het welzijn van de vrouwen die naar de praktijk komen voor een massage. Om dit te bereiken biedt Senses Almere verschillende massagebehandelingen aan zodat jouw bezoek het beste bij je eigen wensen en behoefte aansluit waardoor je echt de rust en ontspanning zult ervaren waarnaar jij opzoek bent. 

 

Hieronder vindt je een overzicht van de behandelingen met de daarbijhorende eigenschappen aan:

Indiase hoofdmassage

 

De behandeltijd van een Indiase hoofdmassage is 30 minuten. Tijdens deze massage masseer ik je hoofd maar ook je nek en schouders. Met behulp van de Indiase hoofdmassage worden blokkades opgeheven die hoofdpijn, stress en spanning kunnen opleveren. Het resultaat is een direct gevoel van ontspanning. 

 

Naast de ontspanning zorgt een Indiase hoofdmassage ook voor een betere doorbloeding waardoor tevens afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. 

De Indiase hoofdmassage is een goede manier om eens kennis te maken met massages en verder laat deze hoofdmassage zich perfect combineren met de klassieke Zweedse ontspanningsmassage. 

 

Klik hier voor de actuele tarieven voor een Indiase hoofdmassage