Klassieke Zweedse ontspanningsmassage

 

De minimale behandeltijd voor een klassieke Zweedse massage is 45 minuten. De klassieke Zweedse massage wordt ook wel een ontspanningsmassage genoemt. Dit is de bekenste massagevorm, met ontspanning en rustgevendheid als de belangrijkste eigenschappen. Bij deze massage werk ik uitsluitend met mijn handen en gebruik ik olie. Verder maak ik gebruik van de verschillende massagetechnieken zoals effleurage en petrissage. Het gaat hierbij om verschillende wrijf en kneedtechnieken waarbij de bewegingen met de bloedstroom meelopen. 

Het eerste doel van de klassieke massage is de spanningen en verhardingen van het spierweefsel te verminderen. Daarnaast heeft het ook een positief effect op de bloedsdoorloop in de spieren, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en wordt de huid zacht en soepel. Naast deze gezondheidsvoordelen zorgt de klassieke Zweedse massage ervoor dat je een ultieme ontspanning ervaart. 

Doordat ik tijdens de massage rekening hou met meerdere zintuigen is deze klassieke massage niet alleen gezond maar ook een ideale massage om even uit de dagelijkse hectiek te ontsnappen. 

Klik hier voor de actuele tarieven van de ontspanningsmassage.

Behandelingen bij Senses Almere

 

Bij Massagepraktijk Senses Almere draait alles om de ontspanning en het welzijn van de vrouwen die naar de praktijk komen voor een massage. Om dit te bereiken biedt Senses Almere verschillende massagebehandelingen aan zodat jouw bezoek het beste bij je eigen wensen en behoefte aansluit waardoor je echt de rust en ontspanning zult ervaren waarnaar jij opzoek bent. 

 

Hieronder vindt je een overzicht van de behandelingen met de daarbijhorende eigenschappen aan:

Hotstone massage

De minimale behandeltijd voor een hotstone massage is 60 minuten. Deze massage is een fantastische combinatie van warmte en beweging, ontdek zelf waarom men in India en Azië al duizenden jaren gebruik maakt van de voordelen van een hotstone massage! 

Voor deze massage gebruik ik speciale vulanische stenen, ook wel basalt stenen genoemd. Doordat deze stenen ijzerhoudend zijn en een hoge dichtheid hebben houden deze stenen goed de warmte vast. Voor het gebruik verwarm ik de stenen in een special waterbad op tussen 45 en 52 graden Celcius. Tijdens de behandeling wordt je lichaam eerst met de hand gemasseerd waarna ik daarna met stenen masseer. De warmte en druk van de stenen zorgen ervoor dat je dieper een aangename warmte in je lichaam voelt. Na de steenoplegging zal ik steeds een aantal stenen weghalen en dan zal ik dat gedeelte masseren met olie en warme stenen. Door de warmte en druk werkt een hotstone massage dieper in op je spierweefsel en ook het bloed en de lymfestromen gaan beter stromen. Al met al zorgt dit voor een diepe ontspanning. 

Let echter wel op: ik geef geen hotstone massages als de buitentempratuur boven de 25 graden Celcius is. Dit om er zeker van te zijn dat jouw lichaam voldoende de mogelijkheid krijgt om op een natuurlijke manier af te koelen waardoor je lichaamstempratuur niet te hoog oploopt. Verder is een hotstone massage niet geschikt voor je indien een van de volgende items op jouw van toepassing zijn: koorts, hartklachten, huidinfecties, open wond, spataderen, zwanger, heftige overgangsverschijnselen of kanker. 

Klik hier voor de actuele tarieven van de hotstone massage

Indiase hoofdmassage

De behandeltijd van een Indiase hoofdmassage is 30 minuten. Tijdens deze massage masseer ik je hoofd maar ook je nek en schouders. Met behulp van de Indiase hoofdmassage worden blokkades opgeheven die hoofdpijn, stress en spanning kunnen opleveren. Het resultaat is een direct gevoel van ontspanning. 

Naast de ontspanning zorgt een Indiase hoofdmassage ook voor een betere doorbloeding waardoor tevens afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. 

De Indiase hoofdmassage is een goede manier om eens kennis te maken met massages en verder laat deze hoofdmassage zich perfect combineren met de klassieke Zweedse ontspanningsmassage. 

Klik hier voor de actuele tarieven voor een Indiase hoofdmassage
 

gallery/80733cd9ce443113524121b128622630
gallery/indiase hoofdmassage foto
gallery/foto ontspanningsmassage