Installatie zonnepanelen 

 

Ook Senses Almere probeert Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO), of zoals het MKB-Nederland zegt Duurzaam Ondernemen. 

 

Toen ik de massagepraktijk begon is en was een van mijn doelstellingen al het helpen van mensen door het geven van massages, zorgen voor ontspanning en indien mogelijk het verlichten van fysieke ongemakken.

 

In week 29 zijn er 20 zonnepanelen op de woning geplaatst waar mijn praktijk in huisvest. Deze 20 zonnepanelen zorgen er ruimschoots voor dat, qua elektriciteitsverbruik, de gegeven massages energieneutraal worden gegeven. Hiermee probeert Senses Almere zijn steentje bij te dragen aan een beter milieu en aan de hele maatschappelijke discussie over de energietransitie.

Juli 2019

Aanschaf van een airconditioning

 

Met 2 landelijke hittegolven in 2019 werd het af en toe ook te warm in de praktijkruimte van Massagepraktijk Senses Almere.

 

Een massage kan juist bij warm weer verkoelend werken! Bij een ontspanningsmassage daalt namelijk je hartslag en vertraagt de stofwisseling waardoor je afkoelt. Bepaalde massageoliën kunnen dit gevoel versterken.

Uit studies blijkt dat voor het merendeel van de mensen die een massage krijgen een omgevingstempratuur van 22-23 graden Celsius de ideale tempratuur is.

 

Echter te warm is ook niet goed! Als het te warm is neemt de kans op uitdroging toe, vandaar dat ik tijdens/na de massage altijd wat te drinken aanbied.  Verder kan door het zweten er spierkramp ontstaan door zoutverlies. Ook kunnen zweetklieren eerder verstopt raken wat dan kan leiden tot huidirritatie. 

Het mag duidelijk zijn dat ik als massagetherapeut deze zaken wil voorkomen en aangezien de massagepraktijk op de tweede verdieping zit werd het in mijn ogen soms echt te warm voor mijn klanten waardoor ook de beleving en ontspanning die ik graag wil geven niet altijd gegeven kon worden.

 

Ik heb hierdoor besloten om een airconditioning aan te schaffen waardoor de massages bij Senses Almere voortaan altijd bij een comfortabele temperatuur gegeven kunnen worden. Hierdoor weet ik dat de bovenstaande risico’s vermeden worden en hoop ik dat je als klant altijd de gewenste ontspanning kunt ervaren. 

 

Let wel op: tijdens de massage zal de airconditioning niet aanstaan en zal de exacte tempratuur worden afgestemd met de buitentempratuur aangezien te grote temperatuurverschillen hoofdpijn en stijven spieren kunnen veroorzaken.  

Augustus 2019

September 2019

Indian Summer aanbieding

 

Of het weer nu meezit of niet, bij Massagepraktijk Senses Almere kun je nog even lekker van de nazomer genieten door de Indian Summer aanbieding! 

 

Vanaf maandag 30 september tot en met vrijdag 15 november krijg je voor slechts 50,-- Euro, in plaatst van 55,-- Euro, een ontspanningsmassage met Indiase hoofdmassage. 

 

De ontspanningsmassage duurt bij deze combinatie 45 minuten en de hoofdmassage 30 minuten. 

 

Deze aanbieding geld alleen voor vrouwen aangezien Massagepraktijk Senses Almere een Women Only praktijk is. 

gallery/indian summer aanbieding senses almere

Cadeaubon: leuk om te geven en te krijgen

 

Wist jij dat je bij Massagepraktijk Senses Almere ook een cadeaubon  kan kopen? Deze cadeaubon is speciaal door een drukkerij gedrukt en wordt in een mooie gondelverpakking verpakt! Daarnaast zal alles voorzien worden van een feestelijke versiering, want het oog wil immers ook wat! 

 

Hierdoor is de cadeaubon van Senses Almere tijdens de aankomende decembermaand een leuke cadeautip voor Sinterklaas en/of kerst, maar hij kan natuurlijk ook voor verjaardagen en/of op andere speciale momenten gegeven worden. 

 

Je kan een cadeaukaart aanschaffen vanaf 30,-- Euro en vanaf dit bedrag kan je zelf het totaalbedrag bepalen. Voor 30,-- Euro krijg je al een Indiaase hoofdmassage, vanaf 35,-- Euro al een ontspanningsmassage. De cadeaubon kan ook als tegoed worden gebruikt, kortom als je een massage wilt die meer kost dan de waarde van de bon dan is dit geen probleem. In dat geval betaal je gewoon het verschil bij. 

 

November 2019

gallery/cadeaubon senses almere

De cadeaubon is bij Massagepraktijk Senses Almere maximaal 2 jaar na uitgifte geldig, dus je hebt voldoende tijd om een afspraak te maken. 

 

Klik voor de actuele tarieven hier: actuele tarieven

Januari 2020

Vrijdag gesloten door opleiding tot Wellnessmasseur

 

Om ervoor te zorgen dat ik mijn klanten een nog betere behandeling kan geven en ze een uitgebreider aanbod kan aanbieden ben ik bezig met een opleiding tot Wellnessmasseur. Door deze opleiding is de Massagepraktijk voorlopig op vrijdag gesloten. 

gallery/img_1856

Waarom een massage in de winter extra goed voor je is

 

Natuurlijk is een massage bij Senses Almere gewoon lekker en gun jezelf hiermee een moment van rust en ontspanning. Wist je echter dat een massage in de winter nog extra voordelen heeft die goed voor je zijn? Hierbij de grootste voordelen: 

  • Een massage is goed tegen een winterdip door de aanmaak van endorfine en serotine tijdens de massage.
  • Je immuunsysteem verbetert doordat er afvalstoffen worden afgevoerd tijdens een massage. 
  • Een massage voorkomt een droge huid. De olie die tijdens een massage wordt gebruikt hydrateert je huid.

Kortom waarom verwen je jezelf niet op een massage bij Senses Almere deze winter? Het is namelijk niet alleen lekker maar gewoon ook nog een goed voor je gezondheid. 

Maart 2020

Massagepraktijk gesloten ivm COVID-19

 

Door de genomen maatregelen van het kabinet op 31 maart is ook massagepraktijk Senses Almere tijdelijk gesloten. 

Zodra het weer mogelijk is om de massagepraktijk te openen dan zal dit op mijn website en via mijn social media kanalen kenbaar worden gemaakt. 

Voorlopig kan ik jullie alleen adviseren om de maatregelen zoals opgelegd door onze overheid zo goed mogelijk op te volgen. Ik wens iedereen sterkte en een goede gezondheid toe in deze moeilijke tijd en hopelijk tot snel.  

Mei 2020

Vanaf 11 mei weer open!

 

Ik ben blij dat ik jullie kan mededelen dat na 7 weken Massagepraktijk Senses Almere eindelijk zijn deuren vanaf 11 mei weer mag openen! Kortom voel je vrij om een afspraak te maken voor een welverdiende ontspannings of hotstone massage!

Klik even op de volgende link over de (tijdelijke) maatregelen die er bij Senses Almere genomen zijn voor jullie en mijn eigen gezondheid: COVID-19 / Corona maatregelen

Augustus 2020

Back to Work korting!

 

De vakantie zit er weer op, het mooie weer lijkt voorbij, na maanden thuiswerken moet je weer naar kantoor en de kinderen gaan weer naar school. Kortom je hebt het weer druk en moet een hoop bordjes hooghouden.

Om jou toch een momentje voor jezelf te gunnen waarop je even rust hebt bied Massagepraktijk Senses Almere jou een tijdelijke Back to Work korting aan!

 

Bij deze Back to Work korting krijg jij 5% korting op elke massage die je tussen 24 augustus en 15 september boekt voor de maand september 2020!