Installatie zonnepanelen 

 

Ook Senses Almere probeert Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO), of zoals het MKB-Nederland zegt Duurzaam Ondernemen. 

 

Toen ik de massagepraktijk begon is en was een van mijn doelstellingen al het helpen van mensen door het geven van massages, zorgen voor ontspanning en indien mogelijk het verlichten van fysieke ongemakken.

 

In week 29 zijn er 20 zonnepanelen op de woning geplaatst waar mijn praktijk in huisvest. Deze 20 zonnepanelen zorgen er ruimschoots voor dat, qua elektriciteitsverbruik, de gegeven massages energieneutraal worden gegeven. Hiermee probeert Senses Almere zijn steentje bij te dragen aan een beter milieu en aan de hele maatschappelijke discussie over de energietransitie.

Juli 2019

Aanschaf van een airconditioning

 

Met 2 landelijke hittegolven in 2019 werd het af en toe ook te warm in de praktijkruimte van Massagepraktijk Senses Almere.

 

Een massage kan juist bij warm weer verkoelend werken! Bij een ontspanningsmassage daalt namelijk je hartslag en vertraagt de stofwisseling waardoor je afkoelt. Bepaalde massageoliën kunnen dit gevoel versterken.

Uit studies blijkt dat voor het merendeel van de mensen die een massage krijgen een omgevingstempratuur van 22-23 graden Celsius de ideale tempratuur is.

 

Echter te warm is ook niet goed! Als het te warm is neemt de kans op uitdroging toe, vandaar dat ik tijdens/na de massage altijd wat te drinken aanbied.  Verder kan door het zweten er spierkramp ontstaan door zoutverlies. Ook kunnen zweetklieren eerder verstopt raken wat dan kan leiden tot huidirritatie. 

Het mag duidelijk zijn dat ik als massagetherapeut deze zaken wil voorkomen en aangezien de massagepraktijk op de tweede verdieping zit werd het in mijn ogen soms echt te warm voor mijn klanten waardoor ook de beleving en ontspanning die ik graag wil geven niet altijd gegeven kon worden.

 

Ik heb hierdoor besloten om een airconditioning aan te schaffen waardoor de massages bij Senses Almere voortaan altijd bij een comfortabele temperatuur gegeven kunnen worden. Hierdoor weet ik dat de bovenstaande risico’s vermeden worden en hoop ik dat je als klant altijd de gewenste ontspanning kunt ervaren. 

 

Let wel op: tijdens de massage zal de airconditioning niet aanstaan en zal de exacte tempratuur worden afgestemd met de buitentempratuur aangezien te grote temperatuurverschillen hoofdpijn en stijven spieren kunnen veroorzaken.  

Augustus 2019

September 2019

Indian Summer aanbieding

 

Of het weer nu meezit of niet, bij Massagepraktijk Senses Almere kun je nog even lekker van de nazomer genieten door de Indian Summer aanbieding! 

 

Vanaf maandag 30 september tot en met vrijdag 15 november krijg je voor slechts 50,-- Euro, in plaatst van 55,-- Euro, een ontspanningsmassage met Indiase hoofdmassage. 

 

De ontspanningsmassage duurt bij deze combinatie 45 minuten en de hoofdmassage 30 minuten. 

 

Deze aanbieding geld alleen voor vrouwen aangezien Massagepraktijk Senses Almere een Women Only praktijk is. 

Cadeaubon: leuk om te geven en te krijgen

 

Wist jij dat je bij Massagepraktijk Senses Almere ook een cadeaubon  kan kopen? Deze cadeaubon is speciaal door een drukkerij gedrukt en wordt in een mooie gondelverpakking verpakt! Daarnaast zal alles voorzien worden van een feestelijke versiering, want het oog wil immers ook wat! 

 

Hierdoor is de cadeaubon van Senses Almere tijdens de aankomende decembermaand een leuke cadeautip voor Sinterklaas en/of kerst, maar hij kan natuurlijk ook voor verjaardagen en/of op andere speciale momenten gegeven worden. 

 

Je kan een cadeaukaart aanschaffen vanaf 30,-- Euro en vanaf dit bedrag kan je zelf het totaalbedrag bepalen. Voor 30,-- Euro krijg je al een Indiaase hoofdmassage, vanaf 35,-- Euro al een ontspanningsmassage. De cadeaubon kan ook als tegoed worden gebruikt, kortom als je een massage wilt die meer kost dan de waarde van de bon dan is dit geen probleem. In dat geval betaal je gewoon het verschil bij. 

 

November 2019

De cadeaubon is bij Massagepraktijk Senses Almere maximaal 2 jaar na uitgifte geldig, dus je hebt voldoende tijd om een afspraak te maken. 

 

Klik voor de actuele tarieven hier: actuele tarieven

Januari 2020

Vrijdag gesloten door opleiding tot Wellnessmasseur

 

Om ervoor te zorgen dat ik mijn klanten een nog betere behandeling kan geven en ze een uitgebreider aanbod kan aanbieden ben ik bezig met een opleiding tot Wellnessmasseur. Door deze opleiding is de Massagepraktijk voorlopig op vrijdag gesloten. 

Waarom een massage in de winter extra goed voor je is

 

Natuurlijk is een massage bij Senses Almere gewoon lekker en gun jezelf hiermee een moment van rust en ontspanning. Wist je echter dat een massage in de winter nog extra voordelen heeft die goed voor je zijn? Hierbij de grootste voordelen: 

 • Een massage is goed tegen een winterdip door de aanmaak van endorfine en serotine tijdens de massage.
 • Je immuunsysteem verbetert doordat er afvalstoffen worden afgevoerd tijdens een massage. 
 • Een massage voorkomt een droge huid. De olie die tijdens een massage wordt gebruikt hydrateert je huid.

Kortom waarom verwen je jezelf niet op een massage bij Senses Almere deze winter? Het is namelijk niet alleen lekker maar gewoon ook nog een goed voor je gezondheid. 

Maart 2020

Massagepraktijk gesloten ivm COVID-19

 

Door de genomen maatregelen van het kabinet op 31 maart is ook massagepraktijk Senses Almere tijdelijk gesloten. 

Zodra het weer mogelijk is om de massagepraktijk te openen dan zal dit op mijn website en via mijn social media kanalen kenbaar worden gemaakt. 

Voorlopig kan ik jullie alleen adviseren om de maatregelen zoals opgelegd door onze overheid zo goed mogelijk op te volgen. Ik wens iedereen sterkte en een goede gezondheid toe in deze moeilijke tijd en hopelijk tot snel.  

Mei 2020

Vanaf 11 mei weer open!

 

Ik ben blij dat ik jullie kan mededelen dat na 7 weken Massagepraktijk Senses Almere eindelijk zijn deuren vanaf 11 mei weer mag openen! Kortom voel je vrij om een afspraak te maken voor een welverdiende ontspannings of hotstone massage!

Klik even op de volgende link over de (tijdelijke) maatregelen die er bij Senses Almere genomen zijn voor jullie en mijn eigen gezondheid: COVID-19 / Corona maatregelen

Augustus 2020

Back to Work korting!

 

De vakantie zit er weer op, het mooie weer lijkt voorbij, na maanden thuiswerken moet je weer naar kantoor en de kinderen gaan weer naar school. Kortom je hebt het weer druk en moet een hoop bordjes hooghouden.

Om jou toch een momentje voor jezelf te gunnen waarop je even rust hebt bied Massagepraktijk Senses Almere jou een tijdelijke Back to Work korting aan!

 

Bij deze Back to Work korting krijg jij 5% korting op elke massage die je tussen 24 augustus en 15 september boekt voor de maand september 2020!

December 2020

Tijdelijk gesloten per 15-12 door tweede lockdown

 

Helaas werd het tijdens de tv toespraak van minister-president Rutte duidelijk dat ook de contactberoepen, zoals massagepraktijken, hun deuren voor de tweede keer dit jaar moeten sluiten. Dit betekend dat ook Massagepraktijk Senses Almere per direct tot 19 januari gesloten is.

Natuurlijk is dit zoals voor veel ondernemers heel lastig maar ik hoop ook dat deze maatregelen er voor zorgen dat de hoeveelheid besmettingen afneemt.

Ik hoop dat iedereen gezond blijft en ondanks alle beperkingen toch een fijne feestdagen tegemoet gaat. Hopelijk zie ik jullie weer snel na 19 januari.

 

Cadeaubon gratis thuisbezorgd

 

Door de plotselinge sluiting van de meeste winkels is het kopen van een kerstcadeau ook opeens een uitdaging! Veel mensen moeten nu online hun kerstinkopen doen en nu is het de vraag of de postbezorgers wel op tijd alle bestelde pakketjes kunnen bezorgen?

 

Daarom bied Massagepraktijk Senses Almere nu speciaal tot 24 december aan om in heel Almere gratis een bij Senses Almere bestelde cadeaubon bij je thuis te bezorgen! Dit doe ik persoonlijk dus ik ben niet afhankelijk van postbezorgers en heb jij je cadeau op tijd in huis!

 

Daarbij is de vanaf prijs van de cadeaubon verlaagt van 30 naar 10 Euro zodat hij bijvoorbeeld ook door je kinderen cadeau gedaan kan worden.

 

Kortom ook hierin ontstresst Massagepraktijk Senses Almere! Je hoeft alleen een mail of Whatsapp te sturen en ik regel de rest, jij hoeft de deur niet uit.

 

Intresse? Bel of mail naar:

Telefoon: 06 22 74 62 47

Mail: contact@senses-almere.nl

 

Of klik hier voor het contactformulier

 

Nieuwspagina Senses Almere

 

Volg hier de laatste nieuwtjes geselecteerd per maand van massagepraktijk Senses Almere

Maart 2021

Vanaf 3 maart weer open!

 

Yes, na 2,5 maand mag Massagepraktijk Senses Almere eindelijk weer open!

 

Kan jij na deze lockdown wel weer een momentje voor jezelf gebruiken? 

 

Maak dan snel een afspraak en tracteer jezelf op een welverdiende ontspannings of hotstone massage!

 

Klik hier voor een afspraak!

 

Mei 2021

Voorjaarsactie 2021!

 

Boek nu een massagebehandeling van minstens 60 minuten bij Massagepraktijk Senses Almere voor de periode tussen 1 en 31 mei en ontvang een cadeaubon ter waarde van 5 Euro! 

 

De actievoorwaarden zijn: 

 • Actie loop van 1 tot en met 31 mei 2021
 • Niet in combinatie met andere acties of cadeaubonnen
 • Actie geld alleen bij massagebehandelingen vanaf 60 minuten
 • Maximaal 1 cadeaubon per behandeling
 • Maximaal 1 cadeaubon per klant tijdens deze actieperiode
 • De ontvangen cadeaubon is niet in te leveren tijdens de actieperiode
 • De cadeaubon is vrij op naam, dus je kan hem ook cadeau doen

Wil je graag gebruik maken van deze speciale voorjaarsactie en ook profiteren van een gratis cadeaubon ter waarde van 5 Euro? Boek dan snel een massage voor in de maand mei. Klik hier voor het maken van een afspraak!

Juni 2021

Versoepelingen vanaf 26 juni

 

De overheid heeft een hoop versoepelingen aangekondigd rondom Corona. Voor de contactberoepen is de belangrijkste wijziging dat de mondkapjesplicht vervalt. Wel zijn er een aantal dingen die verplicht blijven, zoals de veiligheidscheck. Voor meer info klik je hier voor de geldende corona maatregelen vanaf 26 juni 2021

Volledig gevaccineerd

 

Op 25 juni 2021 heb ik mijn tweede vaccinatie

ontvangen en daarmee ben ik volledig 

ingeënt tegen Corona. 

 

Het tijdstip van mijn tweede vaccinatie komt perfect overeen met de aangekondigde versoepelingen. 

 

Ik hoop hiermee ook mijn verantwoordelijkheid te hebben genomen en dat dit uiteindelijk leid tot nog meer versoepelingen.

 

 

September 2021

Nieuwe strippenkaarten zijn binnen

 

De nieuwe strippenkaarten zijn binnen! Met een strippenkaart kan je profiteren van kortingen oplopend tot 15%! 

 

De strippenkaart is ideaal voor de terugkerende vaste klant van Senses Almere. 

 

Meer weten op de strippenkaart? Klik dan hier voor meer informatie. 

 

 

November 2021

Gesloten vanaf 17:00 

 

Helaas de Corona besmettingen lopen weer op en de overheid heeft besloten dat niet essentiële winkels en contactberoepen na 17:00 geen klanten meer mogen ontvangen. Dit betekend ook dat Massagepraktijk Senses Almere vanaf 28 november na 17:00 uur gesloten is. Daarnaast zal ik tijdens behandelingen ook weer een mondkapje dragen vanaf 28 november. 

December 2021

Nieuwe elektrische massagetafel

 

Hij is eindelijk binnen, de nieuwe elektrisch verstelbare massagetafel!

 

Deze robuste Collini massagetafel is een aanwinst voor Senses Almere.

 

Doordat hij elektrisch verstelbaar is kan de tafel op elke gewenste hoogte gezet worden zodat de klant niet hoeft te klimmen om op de tafel te komen.

Daarnaast is hij breder en stabieler dan mijn vorige behandeltafel.

En tijdens de behandeling kan ik hem op de ideale hoogte zetten voor het geven van een massage.

 

 

Kerstsluiting 2021 

 

Massagepraktijk Senses Almere zal vanaf 23 december tot en met 9 januari gesloten zijn ivm een kerstsluiting. Tijdens deze 2 weken ga ik heerlijk van en met mijn gezin genieten van de kerst en oud en nieuw!  

Cadeaubon gratis thuisbezorgd

 

Net als vorige jaar is ook dit jaar het doen van je kerstinkopen lastig! De winkels moeten al om 17:00 uur dicht, mensen wijken uit naar de webwinkels en het is af en toe maar de vraag of je cadeau op tijd binnen is? 

 

Massagepraktijk Senses Almere neemt deze inkoopstress en onzekerheid weg door ook dit jaar tot 24 december in heel Almere een bij Senses Almere bestelde cadeaubon gratis thuis te bezorgen. Ik doe dit persoonlijk en niet via postbezorgers, dus jij hebt je cadeau op tijd in huis! 

 

Als extra service is het zelfs mogelijk om te pinnen bij aflevering bij jou aan de deur!

 

Het enigste wat jij hoeft te doen is een mail of Whatsapp te sturen en ik regel de rest, jij hoeft de deur niet uit.

 

Intresse? Bel of mail naar:

Telefoon: 06 22 74 62 47

Mail: contact@senses-almere.nl

 

Of klik hier voor het contactformulier

 

Februari 2022

Einde Coronamaatregelen aanbieding: cadeaubon twv 5 Euro!

 

Vanaf 25 februari 2022 mag ook Massagepraktijk Senses Almere na circa 2 jaar afscheid nemen van de Corona maatregelen. Senses Almere wil dit graag met jullie vieren door een speciale actie waarbij jij een cadeaubon krijgt ter waarde van 5 Euro na een massage van

1,5 uur.  Deze actie geld alleen als je de afspraak hebt gemaakt tussen 25 februari en 4 maart, zie voor verdere details de actievoorwaarden hieronder.

Actievoorwaarden

 

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een gratis cadeaubon ter waarde van 5 Euro zijn: 

 

 • De afspraak moet gemaakt zijn tussen 25 februari en 4 maart
 • De afspraak moet plaatsvinden tussen 28 februari en 15 april
 • Alleen bij een massage van 1,5 uur
 • Cadeaubon wordt overhandigd na de gemaakte afspraak
 • De cadeaubon is alleen te gebruiken bij een daaropvolgende afspraak
 • Niet in combinatie met een strippenkaart en/of cadeaubonnen
 • Maximaal 1 cadeaubon per klant tijdens deze actieperiode
 • Op basis van beschikbaarheid, kortom zit de agenda van de Massagepraktijk vol dan vervalt deze actie

 

Klik hier om een afspraak te maken

Mei 2022

Vooraankondiging wijziging tarieven per 1 juli 2022

 

Na 3,5 jaar ontkomt ook Massagepraktijk Senses Almere er niet aan om de prijzen een keer te wijzigen. Hierbij wil ik jou als bezoeker van de website tijdig informeren over de aankomende wijziging. Je vindt de nieuwe tarieven op de tarieven pagina. 

September 2022

Studie Chinese Geneeskunde

 

Vanaf 17 september begin ik met een studie Chinese Geneeskunde en de lesdagen zijn op zaterdag. Hierdoor zal ik voorlopig geen massages geven op zaterdag. Tevens heb ik besloten om voorlopig geen hotstone massages te geven (zie tekst hieronder). 

 

Na de vooropleiding Chinese Geneeskunde wil ik uiteindelijk TuiNa Therapeut worden, kort door de bocht doet een Tuina Therapeut wat een acupuncturist doet door middel van massages. Hiermee hoop ik op termijn mensen met pijn in hun lichaam nog beter te kunnen helpen. 

 

Op zaterdag gesloten en voorlopig geen hotstone massage

 

Door de studie Chinese Geneeskunde zal Massagepraktijk Senses Almere voorlopig op zaterdag gesloten zijn. Hierdoor is er minder tijd en ruimte op de overgebleven dagen. Door de voorbereidingen en het schoonmaakwerk achteraf bij een hotstone massage heb ik besloten om deze (voorlopig) niet meer te geven. Door voorlopig geen hotstone massages te geven hoop ik meer tijd over te houden in mijn agenda op de andere dagen waardoor ik hopelijk zo min mogelijk mensen teleur hoef te stellen die een afspraak willen maken. 

Januari 2024

Een gezond 2024 toegewenst en nieuwe tarieven

 

Massagepraktijk Senses Almere wenst jou een goed en gezond 2024 toe! Daarnaast gaan wij het nieuwe jaar in met nieuwe tarieven. Voor meer informatie klik je op: tarieven behandelingen.